Beach volley


Vi spiller hver torsdag i juni, juli og august fra kl. 19.00, hvis vejret er til det.

Sandkassen blev indviet den 16 august 1999 på sportspladsen Østerbrogade i Vejle, og bliver brugt en del både af VV69 og af mange andre. Banen er til rådighed for alle, men medlemmer af VV69 har fortrinsret til brug af banen. Det vil sige, at vi i teorien smidder folk væk, når vi vil spille … men normalt så finder vi ud af at spille sammen i stedet.

Vi har dog mulighed for at ‘reservere’ banen, hvis den f.eks. skal anvendes til turnering. Så hvis du vil sikre dig mod at blive smidt væk fra banen så meld dig ind i VV69.

Hvis du har behov for at reservere banen, fordi du ønsker at lave et arrangement på/ved den, så send os en mail på info@vv69.dk

Til de der aldrig har prøvet at spille i sand, så er det meget anderledes end indendørs. Spillet er tungere, men man kan til gengæld kaste sig som man har lyst til. … men tro ikke på de film hvor de spille i timevis uden at få sand på sig … man får sand overalt.

Det er et sjovt, underholdende og varmt spil.

Kom og vær med – og få fødderne i sandet en aften/dag. Husk solcreme og solbriller … og noget koldt at slukke tørsten med.

IMG_0258 IMG_0252